HuurMaat

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.

Huren is goedkoper!

Als aannemer, schilder of ZZP-er heeft u voor veel materieel waarschijnlijk niet continue werk.  Bespaar u daarom de kosten en de moeite van de aanschaf van dure gereedschappen en machines.  Naast de kostbare aanschaf van breekhamers, hoogwerkers, graafmachines of ander bouwmaterieel, moet dit materieel ook onderhouden worden en voldoen aan de verplichte, aldoor wijzigende keuringseisen, vanuit de overheid. HuurMaat verhuurt al het denkbare materieel zoals steigers, hoogwerkers, machines en  (diamant) gereedschappen. Huur daarom gewoon bij ons!

Afhalen of bezorgen? HuurMaat!

Bij ons krijgt u, behalve uitstekend materieel, ook deskundig advies van goed opgeleid personeel. Met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Leiden, Katwijk en Vlaardingen is er altijd wel een HuurMaat bij u in de buurt. Door onze gunstig gelegen vestigingen, kunt u bij ons het gehuurde materieel direct afhalen. Wilt u het materieel liever bezorgd hebben op de werkplek? Geen enkel probleem!  Kortom, wij regelen het!