Barthen Verhuur

U kunt bij Barthen verhuur terecht voor allerhande sanitaire voorzieningen en schaftwagens. Barthen verhuur verhuurt o.a luxe toiletcabines, krossen (plaszuilen), mindervalide toiletten, VIP toiletten en schaftwagens.

Tijdelijk sanitair voor overheid, bouwplaats, evenement of tuinfeest

Huurt u uw mobiele toilet bij Barthen Verhuur, dan profiteert u van optimale hygiƫne en uitstekende service! Door wekelijkse reiniging op locatie blijven onze mobiele sanitaire voorzieningen lang fris. Of u nu een tijdelijk sanitair nodig heeft tegen het wildplassen, op de bouwplaats, bij een evenement of tijdens een tuinfeest: bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Het assortiment van Barthen Verhuur is hoogwaardig en breed. U huurt bij ons een luxe toiletcabine voor de prijs van een gewone toilet. Wij verhuren plaszuilen voor de heren en voorkomen daardoor filevorming voor de gesloten toiletten. Daarnaast voeren wij mindervalide toiletten voor de lichamelijk beperkte medemens in ons assortiment. Wilt u dat het tijdelijke sanitair aansluit bij het niveau van het door u met zorg aangeklede (tuin)feest kies dan voor een VIP toilet.

Schaftwagen nodig? Barthen Verhuur!

Comfortabel en droog zitten tijdens de schaft is natuurlijk helemaal geen luxe maar eerder noodzaak. Daar waar vaak intensief lichamelijke arbeid wordt verricht is het prettig om, beschermd tegen de elementen, rust te kunnen nemen. Onze 6 persoons schaftwagens beschikken naast een zitgedeelte ook over een berging, waarin de materialen makkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over 6 persoons schaftwagens met toilet en berging. Deze zijn uitgevoerd met verlichting, verwarming en een 2 pits gaskookplaat. U biedt uzelf, of voor uw medewerkers, een prettig onderkomen bij slecht weer. Daarnaast kunnen zij na de lunchpauze, weer uitgerust en gemotiveerd het werk hervatten.

Tijdelijk sanitair of schaftwagen nodig bezoek www.barthenverhuur.nl